Uw medewerkers

Het is belangrijk om uw medewerkers te beschermen want zij zijn tenslotte belangrijke assets binnen uw bedrijf. Niet alleen hun welzijn staat op het spel bij risico’s, maar ook het welzijn van uw onderneming.

Arbeidsongevallen

Wanneer u medewerkers tewerk stelt, bent u wettelijk verplicht een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Deze dekt ongevallen van uw medewerker tijdens het werk en het woon-werk verkeer.

Lees meer

Hospitalisatie

Met de hospitalisatieverzekering zijn uw medewerkers en hun gezin beschermd wanneer zij geconfronteerd worden met een hospitalisatie.

Lees meer

Groepsverzekering

De groepsverzekering is onmisbaar in een competitief en bloeiend bedrijf. Het is een essentieel element om goede werknemers aan te trekken én ook te behouden.

Lees meer

Reisverzekering

Uw medewerkers reizen vaak in het kader van professionele opdrachten? Dan verwachten zij ook uw hulp als werkgever wanneer zij een ongeval of pech hebben.

Lees meer

Expatverzekering

Wij raden aan stil te staan bij de duurtijd die medewerkers in het kader van hun job in het buitenland doorbrengen. 3 maanden zijn vaak een kantelpunt bij mutualiteit en verzekeringen. En het expatstatuut heeft natuurlijk ook diverse gevolgen.

Lees meer

Hoe beschermt De Clercq-Verstichel uw medewerkers?

Uw team is van vitaal belang voor u en uw onderneming. Daarnaast is een ondernemer ook betrokken in het welzijn van zijn team. Daarom hanteren wij in deze tak van verzekeringen een aanpak die vertrekt vanuit de medewerker. Hoe kan de medewerker optimaal beschermd worden? Naast de wettelijk verplichte verzekering (arbeidsongevallen) zijn er tal van aanvullende verzekeringen mogelijk.

Wij maken een beschermingspakket op maat van uw team. Meer weten over uw medewerkers verzekeren?