Cyber

Een cyberaanval kan heel uw onderneming voor ongekende tijd on hold zetten. Ook al klinkt dit als toekomstmuziek, cyberaanvallen komen steeds frequenter voor. Gelukkig bestaat er een verzekering tegen cybercriminaliteit.

Cybercriminaliteit en de impact

Geen enkel bedrijf is immuun. Een cyberaanval kan de werking van uw bedrijf volledig lam leggen. Cybercriminaliteit kan vele vormen aannemen.

Lees meer

Nuttig voor elk bedrijf?

Elke onderneming is alomtegenwoordig op het internet. Én dus kwetsbaar.

Lees meer

Welke waarborgen?

De cyberverzekering biedt met haar waarborgen een oplossing voor 3 cyberrisico’s.

Lees meer

Kostprijs?

Een richtinggevende kostprijs van een cyberverzekering kan snel berekend worden op basis van het omzetcijfer en de activiteit van uw onderneming.

Lees meer

Cyberpreventie

Een zo veilig mogelijke IT-omgeving is het startpunt om hackings te voorkomen. 5 duidelijke en simpele tips helpen jou bij de preventie.

Lees meer

Wat kan De Clercq-Verstichel voor u doen?

Graag helpen wij u bij uw zoektocht naar de cyberverzekering die bij uw activiteit past.

  • We onderhandelen uitgebreide waarborgen aan een interessante premie. We denken mee in de bepaling van het verzekerd kapitaal en overlopen samen met u diverse parameters: omzet, aantal medewerkers, klantensegmentatie (enkele heel grote klanten versus duizenden kleinere), sectorale claimgevoeligheid,…
  • Ook de vrijstelling kan gekozen worden. Vanaf welke impact lijdt uw bedrijf pijn? Vanaf welke impact wenst u de gemoedsrust van een verzekering? We stellen u de juiste vragen die u aan het denken zetten.

Preventie en verzekering gaan hand in hand. 

Indien gewenst, overlopen wij met u enkele interessante beveiligingsvragen. Bovendien kunnen wij u aan een voordeeltarief in contact brengen met een bedrijf die een vrijblijvende audit van jullie IT systeem doorvoert.

Schade is ook bij een cyberverzekering het uur van de waarheid. 

De meest dringende bijstand gebeurt door de IT experten zodat uw bedrijf zo snel mogelijk opnieuw kan focussen op haar kernactiviteit. Daarna volgt de begroting van de schade en de analyse van de diverse aan te spreken waarborgen. Wij begeleiden u doorheen dit traject.