Professioneel

Als ondernemer bent u vooruitstrevend en neemt u dagelijks weloverwogen beslissingen om uw zaak succesvol uit te bouwen, maar u heeft ook heel wat zorgen. Stel dat er een brand ontstaat in uw bedrijfsruimte of één van uw medewerkers zwaar ten val komt? Uw risico’s beperken, geeft u gemoedsrust. Samen zoeken we dé antwoorden op al deze vraagstukken.

Wij ontzorgen u op verzekeringsvlak zodat u zich kan focussen op uw core business!

U als ondernemer

Er bestaan verschillende formules voor zelfstandigen met het oog op fiscaal interessante pensioenopbouw. Bovendien mag u als ondernemer niet vergeten uzelf te beschermen tijdens uw bedrijfsactiviteiten.

Lees meer

Uw medewerkers

Het is belangrijk om uw medewerkers te beschermen en te motiveren. Tenslotte zijn zij belangrijke assets binnen uw bedrijf. Niet alleen hun welzijn staat op het spel bij risico’s, maar ook het welzijn van uw onderneming.

Lees meer

Aansprakelijkheid

Als ondernemer verzekert u best uw onderneming tegen vier soorten aansprakelijkheid: burgerlijke aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, objectieve aansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid.

Lees meer

Cyber

Een cyberaanval kan heel uw onderneming voor ongekende tijd on hold zetten. Ookal klinkt dit als toekomstmuziek, cyberaanvallen komen steeds frequenter voor. Gelukkig bestaat er een verzekering tegen cybergeweld.

Lees meer

Patrimonium

Diverse verzekeringsoplossingen beschermen uw patrimonium optimaal. Schade aan de bedrijfsgebouwen, uw goederen en het machinepark kan het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. Maar had u ook al stilgestaan bij de financiële gevolgen na een brand omdat u uw activiteiten tijdelijk niet meer kan uitvoeren? 

Lees meer

Voertuigen

Mobiliteit is essentieel voor uw onderneming. U heeft ongetwijfeld één of meerdere voertuigen nodig voor uw dagelijkse activiteiten. Of het nu gaat om een personenwagen, bestelwagen of vrachtwagen, de risico’s liggen voor de hand en deze dienen dus goed verzekerd te worden.

Lees meer

Rechtsbijstand

Jammer genoeg durven er wel eens geschillen voor te komen in het bedrijfsleven. Deze verzekering is dus geen overbodige luxe om zowel uw belangen als die van uw onderneming te verdedigen.

Lees meer