De Clercq-Verstichel werd opgericht in 1984 door Carlo De Clercq en Liliane Verstichel. Het familiebedrijf werd in 2014 overgenomen door Nicolas en Laurence De Clercq.

Anno 2020 ontzorgt De Clercq-Verstichel met haar team van 16 verzekerings- specialisten de klanten met een aanpak op maat.

Door de focus op bedrijven en zelfstandigen streeft De Clercq-Verstichel naar een zo compleet mogelijke knowhow met het oog op een optimale klantenservice.

Deze knowhow gecombineerd met een persoonlijke approach, rekening houdend met de wensen en behoeften van de klant, leidt tot een hoge klantentevredenheid.

Totaalbenadering! Vaste dossierbeheerders, periodieke klantenbezoeken, strikte opvolging van dossiers, regelmatige en proactieve marktconsultaties, vlotte schadeafhandeling, 24u/24u bereikbaarheid en de aanwezigheid bij expertises om de belangen van de klanten te verdedigen, zorgen voor een totaalbenadering met als doel de klanten een gepaste service met hoge toegevoegde waarde te bieden en dit op lange termijn.

Hebben we elkaar nog niet ontmoet? We maken graag met u kennis!

Wij verliezen de voordelen van globalisering niet uit het oog. Om die reden maken bundelen wij onze krachten met 4 andere makelaars in de makelaarsgroepering B.BA, verspreid in Vlaanderen en Brussel (1 makelaar per provincie). In een wereld waarin alles neigt naar globalisering wint de klant veelal op gebied van efficiëntie of productperformantie maar verliest hij vaak het comfort van de persoonlijke en betrokken approach. B.BA wil zijn klanten het beste van beide werelden bieden.

We think global but we act local!