De Clercq-Verstichel werd opgericht in 1984 door Carlo De Clercq en Liliane Verstichel. Het familiebedrijf werd in 2014 overgenomen door Nicolas en Laurence De Clercq.

Anno 2022 ontzorgt De Clercq-Verstichel met haar team van 17 verzekerings- specialisten de klanten met een aanpak op maat.

Sinds maart 2022 maken wij bovendien deel uit van Hillewaere Groep.

 

Hillewaere Groep is een groeibedrijf dat zich onderscheidt door een ambitieuze aanpak in digitalisering en automatisatie. In de wereld van vastgoed- en verzekeringsmakelaars is Hillewaere Groep pionier in de toepassing van data-gedreven processen. Hillewaere wil “de makelaardij van de toekomst opnieuw vormgeven”.

Door deze consolidatie willen we onze klanten in de toekomst nog beter en persoonlijker servicen. Enerzijds door digitalisatie van administratieve processen, anderzijds door het aanbieden van een brede waaier aan specialisaties. Het doel is om onze klanten van A tot Z te ontzorgen, maar ook om de werking van onze medewerkers te optimaliseren die dit alles dagdagelijks mee mogelijk maken.

 

We hanteren een sterke focus op bedrijven en zelfstandigen. Dit met een persoonlijke approach, rekening houdend met de wensen en behoeften van de klant. We investeren dagdagelijks in knowhow.

Totaalbenadering! Vaste dossierbeheerders, periodieke klantenbezoeken, strikte opvolging van dossiers, regelmatige en proactieve marktconsultaties, vlotte schadeafhandeling, 24u/24u bereikbaarheid en de aanwezigheid bij expertises om de belangen van de klanten te verdedigen, zorgen voor een totaalbenadering met als doel de klanten een gepaste service met hoge toegevoegde waarde te bieden en dit op lange termijn.

Deze aanpak leidt tot een hoge klantentevredenheid.

 

Hebben we elkaar nog niet ontmoet? We maken graag met u kennis!

Wij verliezen de voordelen van globalisering niet uit het oog. Om die reden bundelen wij onze krachten met 4 andere makelaars in de makelaarsgroepering B.BA, verspreid in Vlaanderen en Brussel (1 makelaar per provincie). In een wereld waarin alles neigt naar globalisering wint de klant veelal op gebied van efficiëntie of productperformantie maar verliest hij vaak het comfort van de persoonlijke en betrokken approach. B.BA wil zijn klanten het beste van beide werelden bieden.

We think global but we act local!